طبق تحقیق جدید سازمان ملل؛
۳ و نه دهم میلیارد نفر از جمعیت جهان آنلاین هستند
ما دیجیتال: گزارش سازمان ملل نشان داده است هم اكنون ۳.۹ میلیارد نفر در سراسر جهان آنلاین هستند و تا آخر ۲۰۱۸ میلادی ۵۱.۲ درصد جمعیت جهان از ورلد واید وب استفاده می نمایند.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از دیلی میل، به نظر می آید اینترنت به سرعت در سراسر جهان در حال گسترش است. در حقیقت الان ۳.۹ میلیارد نفر در سراسر جهان آنلاین هستند. این بدان معناست كه برای اولین بار نیمی از جمعیت جهان به اینترنت متصل هستند.
آژانس فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان ملل(ITU ) در گزارشی اعلام نموده تا آخر ۲۰۱۸ میلادی ۵۱.۲ درصد جمعیت جهان از world wide web استفاده می نمایند.
هولین ژو مدیر ITU در اطلاعیه ای اظهار داشت: تا آخر ۲۰۱۸ میلادی میزان استفاده از اینترنت از نقطه عطف ۵۰/۵۰ می گذرد. البته هنوز عده زیادی از مردم جهان منتظر دستیابی به مزایای اقتصاد دیجیتال هستند. وی همینطور خواهان پشتیبانی بیشتر برای نوآوری های فناوری و تجاری شد تا انقلاب دیجیتال گسترش یابد.
طبق گزارش ITU رشد میزان استفاده از اینترنت در ثروتمندترین كشورهای جهان، كند و البته با ثبات بوده است. در ۲۰۰۵ میلادی ۵۱.۳ درصد جمعیت این كشورها از اینترنت استفاده می كرد و الان این رقم به ۸۰.۹ درصد رسیده است.
اما بیشترین میزان رشد به كشورهای در حال توسعه متعلق می باشد. هم اكنون ۴۵.۳ درصد از مردم این كشورها به اینترنت متصل هستند. حال آنكه ۱۳ سال قبل این رقم فقط ۷.۷ درصد بود.
در آفریقا هم رشد قابل توجهی دیده می گردد. به طوریكه تعداد كاربران اینترنت دربازه زمانی ۱۳ ساله ۱۰ برابر شده و از ۲۱ درصد به ۲۴.۴ درصد رسیده است.
همچنین این گزارش نشان داد هرچند میزان اشتراك خطوط تلفن ثابت در سراسر جهان در حال كاهش است و الان فقط ۱۲.۴ درصد است، اما تعداد اشتراك تلفن همراه هم اكنون حتی بیشتر از جمعیت جهانی است.
علاوه بر آن تحقیق نشان داده است اشتراك های پهنای باند موبایل از 4 اشتراك در هر 100 نفر در سال 2007 به 69.3 هم اكنون افزایش یافته است.
در حال حاضر در سراسر جهان 5.3 میلیارد مشترك فعال در زمینه پهنای باند تلفن همراه وجود دارد.
طبق این تحقیق ۹۶ درصد جمعیت جهان حالا در گستره شبكه اینترنت موبایل زندگی می كنند و ۹۰ درصد افراد می توانند با استفاده از استاندارد 3G به اینترنت پرسرعت دسترسی یابند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب