ارسال 250 مقاله به دبیرخانه یازدهمین دوره کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت
به گزارش ما دیجیتال، دبیر یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت اظهار داشت: یازدهمین دوره این کنگره از ۳۰ آبان تا ۲ آذر در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد. به دبیرخانه کنگره ۲۵۰ مقاله ارسال شده که از این تعداد، ۱۶ مقاله بعنوان سخنرانی برتر و ۱۴۴ مقاله به شکل پوستر عرضه خواهند شد.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا، پروین منصوری، دبیر یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت، در نشست خبری این رویداد اظهار نمود: در طول این سال ها، اقدامات فراوانی برای تبیین اهمیت توجه به زخم های مزمن و نتایج آن برای بیماران و نظام سلامت کشور انجام شده است. افزایش حضور اساتید و محققان و عرضه مقالات، نشان دهنده موفقیت کنگره زخم و ترمیم بافت در رسیدن به این هدف بوده است.
وی افزود: یازدهمین دوره این کنگره از ۳۰ آبان تا ۲ آذر در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می گردد. به دبیرخانه کنگره ۲۵۰ مقاله ارسال شده که از این تعداد، ۱۶ مقاله بعنوان سخنرانی برتر و ۱۴۴ مقاله به شکل پوستر عرضه خواهند شد. همچنین، ۶۷ سخنران از اساتید داخلی و کشورهای مختلف همچون عراق، آمریکا، استرالیا، ترکیه و آفریقای جنوبی در این کنگره حضور خواهند داشت. مقالات خارجی بیشتر از دانشگاه های ترکیه، عراق، روسیه و آمریکا دریافت شده است.
دبیر یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت اضافه کرد: با رایزنی های انجام شده با وزارت بهداشت، امتیازهای ویژه ای برای شرکت کنندگان درنظر گرفته شده است. گروه هدف اول شامل پزشکان عمومی، پرستاران، متخصصان عفونی و متخصصان پوست است که ۱۵ امتیاز بازآموزی دریافت خواهند کرد. گروه دوم با ۱۰.۵ امتیاز بازآموزی شامل فیزیوتراپی، جراحی عمومی، پاتولوژی و داروسازان است. گروه سوم با ۷.۵ امتیاز، همکاران طب فیزیکی، فارماکولوژی، متخصصان بیماری های قلب و عروق و متخصصان داخلی را در بر می گیرد. گروه چهارم هم با ۴.۵ امتیاز شامل متخصصان مهندسی بافت و روان شناسان تغذیه خواهد بود.
به قول منصوری، ۱۳ پنل برای این کنگره درنظر گرفته شده است. پنل اول شامل سخنرانان کلیدی و با مبحث "راهکار به سمت دنیای بدون زخم" است که شعار سال جاری کنگره هم می باشد.
وی افزود: در سراسر دنیا، انواع سرطان ها، بخصوص سرطان پوست، رو به افزایش است و این نوع سرطان اغلب با زخم های مزمن همراه می باشد. به علت بستری شدن طولانی بیماران سرطانی، تعداد زخم های مزمن هم در حال افزایش می باشد.
منصوری اضافه کرد: در مورد بیماری "بایوفیل"، که باعث زخم های مزمن می شود، یک پنل اختصاصی برگزار می شود. همینطور پنل هایی در رابطه با شیوه های نوین پرستاری، بازتوانی، نحوه درمان زخم و پانسمان و استفاده از لیزر برای درمان زخم هم در این کنگره عرضه می شود. در این برنامه، از محصولات سلولی و جنبه های مختلف بیماری های پوستی بحث خواهد شد و سه پنل آزاد هم به عرضه مطالب در رابطه با این بیماری ها اختصاص دارد.
منصوری بیان نمود: سه کارگاه جانبی همزمان با کنگره در زمینه پرستاری زخم، ایمنی در کار با منابع نوری و وکیوم تراپی برگزار می شود.
وی ادامه داد: پژوهشگاه های رویان، معتمد، ابن سینا، قطب جامع سوختگی، دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن فیزیوتراپی از مراکز علمی هستند که در برگزاری این کنفرانس همکاری داشته اند.
منصوری افزود: افزایش سن و چاقی در سطح جهان عوارض فراوانی دارد که از مهم ترین آنها بروز زخم های مزمن است. زخم های ناشی از جراحی های زیبایی و صدمات ناشی از سوختگی هم از دیگر انواع زخم ها به شمار می روند.
او در آخر اظهار امیدواری کرد که برگزاری این گونه کنگره ها بتواند آگاهی مردم را نسبت به عوارض بیماری دیابت و چاقی افزایش دهد.
منبع: ما دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب