معاون صندوق نوآوری خبر داد؛

7 برابر شدن کمک های بلاعوض به دانش بنیان ها در دولت سیزدهم

7 برابر شدن کمک های بلاعوض به دانش بنیان ها در دولت سیزدهم به گزارش ما دیجیتال، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: میانگین رشد سالیانه کمک های بلاعوض صندوق به شرکتهای دانش بنیان نسبت به دولت دوازدهم ۷ و نیم برابر شده است.



سیاوش ملکی فر در گفت و گو با خبرنگار مهر، در رابطه با عملکرد صندوق در عرضه تسهیلات در قسمت خدمات توانمندسازی توضیح داد و اظهار داشت: بخش خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری شامل آموزش و مشاوره، خدمات توسعه و مدیریت فناوری، حفظ و توسعه بازار می شود. از آنجائیکه توسعه محصول و عرضه موفقیت آمیز محصولات و خدمات به بازارهای داخلی و خارجی در حوزه های دانش بنیان، مستلزم دریافت انواع استانداردهای تخصصی و سیستمی از مراجع ذی صلاح است که هزینه های قابل توجهی برای شرکتهای دانش بنیان دارد، صندوق نوآوری و شکوفایی برای تشویق تجاری سازی دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان و ورود موفق به بازار، حمایت بلاعوض همچون مشاوره، دریافت و تمدید استانداردهای سیستم های مدیریتی و تخصصی را در دستور کار قرار داده است.
ملکی فر افزود: صندوق همینطور در جهت توسعه بازار و گسترش همکاریهای فناورانه شرکتهای دانش بنیان، مبادرت به پشتیبانی از حضور شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه های معتبر داخلی از سال ۱۳۹۶ تابحال کرده است به صورتی که در سال ۱۴۰۱، بیشتر از ۱۳۵۰ درخواست اولیه برای حضور در این نمایشگاه ها از راه سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی به ثبت رسید که بیشتر از ۶۰۰ درخواست، منجر به حضور شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه های بین المللی داخلی شد. مبلغ حمایت صندوق از حضور شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه های بین المللی داخلی (به صورت مستقل و پاویون) در سال ۱۴۰۱ بیشتر از ۹.۵ میلیارد تومان بود.
رشد عرضه خدمات مالی صندوق به دانش بنیان ها در ۱۴۰۲
وی به عرضه آماری از مجموع خدمات مالی عرضه شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی در ۵ سال قبل پرداخت و اظهار داشت: صندوق در ۴ بخش توانمندسازی، سرمایه گذاری، اعطای ضمانت نامه بانکی و تسهیلات به دانش بنیان ها خدمات مالی عرضه می دهد. خدمات مالی عرضه شده در این ۴ بخش در سال ۱۳۹۸ به دانش بنیان ها ۲۵۰۷۴ میلیارد تومان، در سال ۱۳۹۹؛ ۱۴۶۰۴ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۰؛ ۲۵۰۷۴ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ ؛ ۳۸۵۸۷ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲؛ ۵۵۰۰۰ میلیارد تومان بوده است که آمارها حاکی از رشد خوب عرضه خدمات مالی صندوق در سال ۱۴۰۲ نسبت به سالهای گذشته دارد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با بیان این که در چارچوب خدمات توانمندسازی به دانش بنیان ها، ۱۷۳ میلیارد تومان کمک بلاعوض اعطا شده است، اظهار داشت: همینطور ۲۲۶ میلیارد تومان حمایت بلاعوض در حدود ۳۶ هزار درخواست به شرکتهای دانش بنیان از آغاز فعالیت صندوق و عرضه خدمات توانمندسازی اعطا شده است.
آمار کمک های بلاعوض دولت سیزدهم
ملکی فر ضمن بیان این مطلب که میانگین سالانه کمک های بلاعوض در دولت سیزدهم ۶۸ میلیارد تومان بوده است، اضافه کرد: میانگین رشد سالیانه کمک های بلاعوض صندوق به شرکتهای دانش بنیان نسبت به دولت دوازدهم ۷ و نیم برابر شده است. وی ادامه داد: از آغاز دولت سیزدهم تاکنون، صندوق ۱۸۸۵۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان اعطا کرده است که نسبت به دوره مشابه در دولت قبل، ۱.۸ برابر شده است. همچنین۱۳۶۹۷میلیارد تومان ضمانت نامه در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار داده است که ۲.۶ برابر نسبت به دوره مشابه در دولت قبل بوده است. مجموع خدمات سرمایه گذاری صندوق هم در دولت سیزدهم به ۵۲۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که در مقایسه با دوره مشابه دولت قبل، ۲.۵ برابر شده است. معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری همینطور اظهار داشت: خدمات توانمندسازی صندوق در دولت سیزدهم هم با افزایش بالغ بر ۳.۶ برابری نسبت به دوره مشابه در دولت قبل، به ۱۸۵ هزار میلیارد تومان رسیده است.
اعطای ۸ هزار میلیارد تسهیلات بانکی برای رشد تولید
وی با بیان این که در سال ۱۴۰۲ بانکها در چارچوب بسته رشد تولید در ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات در چارچوب وام به شرکتهای دانش بنیان داده اند، اظهار داشت: در همین سال صندوق ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ضمانت نامه صادر کرده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در جهت کمک به توسعه اشتغال در زیست بوم فناوری و نوآوری کشور و در اجرای جزء ۴ بند «ب» تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲، نسبت به شناسایی، ارزیابی اولیه و معرفی شرکتهای دانش بنیان، فناور و خلاق متقاضی به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه اقدام نمود که منجر به عقد قرارداد ۱۲۰۰ میلیارد تومانی شرکت ها با بانکهای عامل شد.
ملکی فر میزان عرضه تسهیلات به شرکتهای نوپا در سال ۱۴۰۲ را ۱۵۱۸ میلیارد تومان، شرکتهای نوآور ۳۳۹۸ میلیارد تومان و شرکتهای فناور دانش بنیان را ۳۰۸۴ میلیارد تومان اعلام نمود.


منبع:

1402/12/29
14:12:55
5.0/5
275
تگهای خبر: آموزش , خدمات , دانش , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات