احیای علمی غرب آسیا و شمال آفریقا با کنگره وانا

احیای علمی غرب آسیا و شمال آفریقا با کنگره وانا ما دیجیتال: معاون آموزشی پژوهشگاه رویان هدف برگزاری کنگره «وانا» را احیای علمی غرب آسیا مطرح کرد.


به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا، روح الله فتحی، معاون آموزشی پژوهشگاه رویان در کنفرانس خبری چهارمین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) که در پژوهشگاه رویان برگزار گردید، از کوشش برای احیای علمی منطقه بوسیله این کنگره آگاهی داد.
فتحی با اشاره به برگزاری یک برنامه آموزشی در دانشگاه حلب سوریه قبل از ۴ سال، بر نیاز منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا به آموزش های علمی اصرار کرد.
وی با اشاره به این که این منطقه (بین النهرین سابق) زمانی میزبان نخستین دانشگاه ها بود، گفت: به سبب اتفاقات ناخوشایند و اختلافات قومیتی و مذهبی، ارتباطات علمی بین کشورهای این منطقه کمرنگ شده است.
معاون آموزشی پژوهشگاه رویان اضافه کرد: ایده راه اندازی شبکه علمی وانا با هدف متصل کردن کشورهای منطقه و جمع آوری دانشمندان و پژوهشگران فعال در سرتاسر دنیا شکل گرفت. این اقدام در امتداد دستور رهبر معظم انقلاب بر اساس پیشرفت جایگاه علمی ایران در منطقه صورت می گیرد.
فتحی با اشاره به برگزاری سه دوره کنگره وانا در مشهد، اصفهان و ارومیه، اعلام نمود که در دوره آخر بالاتر از ۱۰۰۰ نفر شرکت کردند که ۳۵۰ نفر از آنها دانشجویان حوزه علوم پزشکی از ۶ کشور مختلف بودند.
وی همین طور از حضور ۸ استاد خارجی در این کنگره آگاهی داد و اظهار داشت: چهارمین دوره کنگره وانا امسال در جزیره کیش برگزار می شود.
فتحی با اشاره به این که بالاتر از ۹۰ درصد اساتید دعوت شده به کنگره های بین المللی رویان از خارج از منطقه وانا هستند، گفت: این شبکه علمی می تواند اساتید منطقه را در کنار هم قرار داده و آشنایی بیشتری بین مراکز علمی مختلف بوجود آورد.
وی با اشاره به اهمیت موضوع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، اعلام نمود که پژوهشگاه رویان در سه سال گذشته، حدود ۱۵۰ استاد از سایر کشورهای دنیا را به کنگره های بین المللی خود دعوت کرده است که این امر منجر به ایجاد ارتباط بین ۱۵۰ مرکز علمی با مراکز علمی ایران شده است.
فتحی اظهار امیدواری کرد که پژوهشگاه رویان با ادامه برگزاری برنامه های علمی بین المللی، نقش موثری در توسعه مناسبات علمی بین المللی ایفا کند.
معاون آموزشی پژوهشگاه رویان از جامعه علمی کشور و مراکز علمی بین المللی در منطقه نیز دعوت کرد تا مقالات خودرا برای کنگره های علمی رویان ارسال نمایند.


1403/12/01
10:47:22
5.0/5
27
تگهای خبر: آموزش , دانش , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
پربیننده ترین در مادیجیتال

پربحث ترین در مادیجیتال

جدیدترین در مادیجیتال

madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات - مادیجیتال: نبض تپنده دنیای فناوری در دستان شما. آخرین اخبار دنیای تکنولوژی و IT را دنبال کنید