معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی:
راهبرد مسئله حجاب از اجماع تحقیقات به دست می آید
به گزارش ما دیجیتال، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی اظهار داشت: باید پژوهش های مختلف درباره ی مسئله حجاب صورت گیرد و اجماع تحقیقات سبب به دست آمدن راهبرد می شود.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا، علیرضا کلانتر مهرجردی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در نشست پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی که درباره ی پروسه کشف حجاب برگزار گردید، اظهار داشت: هنگامی که پژوهش و مطالعاتی انجام می گیرد، نباید حجاب از عفاف جدا شود. مسئله حجاب جزو ۱۰ مسئله اول فرهنگی کشور است. در پرداخت این مساله نباید درگیر امر واقع شویم و حاشیه ها اجازه پرداخت به موضوع اصلی را ندهد.
وی با تأکید بر این که نسل امروز متفاوت از نسل گذشته است، اضافه کرد: این نسل با شرایط و امکانات متفاوت روبه رو شده است و آنها دارای ظرفیتهای بیشتری نسبت به نسل گذشته هستند که ما باید بتوانیم از این ظرفیت ها استفاده نمائیم.
کلانتر مهرجردی با اعلان اینکه جامعه پذیری فرهنگی گرفتار مشکل شده است، اشاره کرد: باید ببینیم نهادهای مختلف همانند خانواده در حوزه حجاب چه کرده اند. مسئله عفاف و حجاب مسئله نسل جدید است باید دقت کنیم چه چیزی را از گذشته از دست داده ایم که بای این چالش روبه رو هستیم و باید آنرا احیا نماییم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با انتقاد از این مساله که حجاب گفتمانی نداریم، اظهار داشت: در تحول گفتمانی شاهد حجاب گفتمانی نیستیم باید ببینیم نهادهای آموزشی از مهدکودک ها تا دانشگاهی چه نهادهایی را دنبال می کنند.
وی اظهار داشت: یک مسائلی است که از درون از دست داده ایم که باید کارکردها را از نهادها و دستگاهها درست و اصلاح نماییم برای مثال پدر و مادری که از بامداد تا شب درگیر مسائل شغلی خود هستند نمی توانند به تربیت فرزند رسیدگی کنند. شاهدیم وضعیت استخدام برای زنان و مردان یک شکل است باید دراین زمینه پژوهش هایی صورت گیرد و تفاوت هایی قائل شویم.
کلانتر مهرجردی با تأکید بر این که باید مجموعه مطالعات و تحقیقات داشته باشیم تا به یک راهبرد برسیم، اظهار داشت: باید گره ها را در نهادها و سیستم های مختلف پیدا کرد و تدبیری انجام دهیم. باید متهمین اصلی را پیدا نماییم باید ببینیم دستگاه های سیاستگذاری چه کار کرده اند فقط نباید به بی حجاب ها متمرکز شویم و آنها را متهم نماییم. باید سیاست های ابلاغی و نهادهای نظارتی را بررسی نماییم که چگونه پیش می رود. معتقدم بحران بی حجابی از طرف افراد نیست چون آنها رها شده اند باید سیستم ها را بررسی نماییم.
وی با اعلان اینکه باید موضعی فکر شود، اشاره کرد: باید تمرکز پژوهشی داشته باشیم و از پژوهش یک اجماع به وجود می آید در نهایت به یک راهبرد می رسیم.
منبع: ما دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب