ذهن زیبا ی دانشمند ایرانی زیر تلسکوپ نقد!
به گزارش ما دیجیتال، مجموعه «ذهن زیبا» که به زندگی و فعالیتهای حسین بهاروند، دانشمند ایرانی می پردازد، تنها سریال ماه رمضان سال جاری به حساب می آید که داستانی واقعی را روایت می کند و یک اثر اقتباسی است.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا، مجموعه تلویزیونی «ذهن زیبا» که این شب ها روی آنتن شبکه یک سیما قرار دارد، یکی از چهار سریال ویژه ماه رمضان ۱۴۰۳-۱۴۰۴ است که حالا به نیمه رسیده و مقرر است تا قبل از شبهای قدر به اتمام برسد.
این سریال که در زمان پخش با واکنش های مثبتی روبه رو شده، در ژانر درام بیوگرافی و به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان و تهیه کنندگی اکبر تحویلیان تولید شده است.
در ادامه گزارش ایسنا و طی چند سکانس خبری (بخش)، سریال «ذهن زیبا» را بررسی می نماییم.
اقتباسی از کتاب برنده جایزه جلال
سریال تلویزیونی «ذهن زیبا» پس از آثاری چون «آخرین دیدار»، «طوبی»، «سوران» و... که در یکی دو سال گذشته روی آنتن سیما رفتند، جدید ترین سریال اقتباسی صداوسیما شمرده می شود که فیلم نامه آن با برداشتی آزاد از کتاب تحسین شده «سلول های بهاری» به نگارش درآمده. این کتاب مشتمل بر خاطرات حسین بهاروند از تولید و توسعه سلول های بنیادی، توسط بهنام باقری نوشته شده و یکی از برگزیدگان چهاردهمین دوره جایزه جلال است.
جالب آن که مطابق اطلاعات انتشار یافته در سایت «راه یار» (ناشر این کتاب)، این شرکت نشر آثار دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را بر عهده دارد که سال ها با مدیریت عامل وحید جلیلی، قائم مقام فرهنگی امروز سازمان صداوسیما فعالیت می کرد.
بهاروند واقعی در «ذهن زیبا»
مجموعه «ذهن زیبا» که در اتفاقی کم سابقه، با سوژه قرار دادن یکی از مفاخر زنده کشورمان تولید شده، در اولین قسمت با سکانس تولد این شخصیت در ۶ اسفندماه ۱۳۵۰ شروع شد و جالب آن که این قسمت، ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۳ و کمتر از یک هفته پس از سالروز تولد حسین بهاروند به پخش رسید.
تصویر واقعی این دانشمند ایرانی هم در یک سکانس این مجموعه نمایش داده شد؛ جایی در بخش هشتم که این شخصیت برای تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی به تهران سفر می کند و در بدو ورود به پایتخت، با برج آزادی عکس می گیرد.
تصویر واقعی دانشمند ایرانی
منبع: ما دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب