ویروس کرونای جدید در کمین انسان

ویروس کرونای جدید در کمین انسان به گزارش ما دیجیتال، محققان چینی متوجه شده اند یک ویروس کرونای خفاشی تازه کشف شده امکان دارد مانند کووید ۱۹ به انسان منتقل شود.



به گزارش ما دیجیتال به نقل از اسکای نیوز، بر اساس گزارشی که در ژورنال «سل» انتشار یافته این ویروس که HKU۵-CoV-۲ نام دارد مانند SARS-CoV-۲ که عامل کووید ۱۹ است، وارد بدن نمی شود بلکه آنها کشف کردند ویروس خفاشی مانند ویروس عامل کووید ۱۹ از پروتئین سطح سلولی ACE۲ برای ورود به سلول های انسانی کمک می گیرد.
HKU۵-CoV-۲ در تست ها، سلول های انسانی با سطح بالای ACE۲ در لوله های آزمایشگاهی و همینطور مدلهای روده و دستگاه تنفسی انسان را مبتلا کرد. محققان با انجام آزمایش های بیشتر آنتی بادی ها و داروهای آنتی ویروسی قادر به هدف گرفتن ویروس خفاش را شناسایی نمودند.
به گفته دکتر مایکل اوسترهلوم یکی از کارشناسان بیماری های عفونی در دانشگاه مینه سوتا آمریکا، در مقایسه با سال ۲۰۱۹ میلادی در بین جمعیت ایمنی زیادی در مقابل ویروس های مشابه COVID-۱۹ و SARS وجود دارد.
در همین پژوهش ذکر شده قابلیت پیوند زایی این ویروس به صورت قابل توجهی کمتر از SARS-CoV-۲ است.


منبع:

1403/12/05
08:31:23
5.0/5
17
تگهای خبر: دانش , دستگاه , ویروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
پربیننده ترین در مادیجیتال

پربحث ترین در مادیجیتال

جدیدترین در مادیجیتال

madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات - مادیجیتال: نبض تپنده دنیای فناوری در دستان شما. آخرین اخبار دنیای تکنولوژی و IT را دنبال کنید