هدف جهاد دانشگاهی تبدیل شدن به زیست بوم نوآوری نخبگان ایرانی

هدف جهاد دانشگاهی تبدیل شدن به زیست بوم نوآوری نخبگان ایرانی ما دیجیتال: رییس جهاد دانشگاهی و رییس شورای سیاستگذاری جایزه بین المللی دکتر کاظمی، اصرار کرد که هدف جهاد دانشگاهی تبدیل شدن به زیست بوم نوآوری نخبگان ایرانی است.


به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا، حسن مسلمی نائینی در آیین افتتاحیه بیست و پنجمین کنگره بین المللی رویان و ششمین دوره جایزه دکتر سعید کاظمی آشتیانی، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی از شروع تاسیس خود تا کنون توجه ویژه ای به تولید دانش کاربردی در عرصه های صنعت، پزشکی و ارتقا فناوری و خدمات در عرصه های تشخیص و درمان داشته است تا همه از نتایج آن بهره مند شوند.
وی با اعلان اینکه جهاد دانشگاهی در بالاتر از چهار دهه از تاسیس خود در عرصه های علوم مختلف نظیر پزشکی، علوم انسانی، علوم پایه، علوم مهندسی و پتروشیمی و علوم کشاورزی و هنر تمرکز داشته است، توضیح داد: کارهای علمی جهاد دانشگاهی در عرصه پزشکی و زیست شناسی در شاخه تولید مثل و زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادین و پزشکی بازساختی و زیست فناوری، گیاهان دارویی و... بوده است.
رییس جهاد دانشگاهی با اعلان اینکه هدف جهاد دانشگاهی تبدیل شدن به زیست بوم نوآوری نخبگان ایرانی و امیدآفرینی بین پژوشگران جوان کشور است، اشاره کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف موفقیت های تاثیر گذاری داشته است که همچون آنها طراحی و ساخت آنتن بی تی اس ۱۶ باند ۵ جی، شناسایی مفقعیت و مصادیق تعارض منافع، تولید فناوری ۴ نوع بذر هیبریدی، تامین قطعات فلزی با دانش فنی بالا، ایجاد پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی و... است. پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی نیز از نمونه مراکز موفقی است که به سبب دستاوردهای علمی خود توانسته در جایگاه بین الملی قرار گیرد. یکی از دلیلهای موفقیت پژوهشگاه رویان علاوه بر داشتن پژوهشگران برجسته، برقراری تعاملات بین المللی از طرق مختلف نظیر برگزاری کنگره های بین المللی است.
مسلمی نائینی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره دکتر کاظمی آشتیانی توضیح داد: پس از درگذشت این دانشمند فقید در سال ۸۴ بمنظور تکریم تلاش ها و زنده نگه داشتنن یاد وی در بین دانشمندان ملی و بین المللی، به پیشنهاد رهبر انقلاب این کنگره شکل گرفت تا جایزه به دانشمندان برجسته تعلق گیرد. این جایزه با همکاری پژوهشگاه رویان، جهاد دانشگاهی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعطا می شود و از سال ۲۰۱۰ تا کنون به پنج محقق اهدا شده است که امسال شاهد برگزاری ششمین دوره آن هستیم. یاد و خاطره زنده یاد کاظمی آشتیانی را گرامی می دارم و از همه عزیزانی که در انتخاب و معرفی منتخبین این جایزه همکاری داشتند، تشکر می کنم.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا، جایزه ششمین دوره جایزه دکتر کاظمی آشتیانی به پروفسور توماس براون دانشمند برجسته در عرصه سلول های بنیادین از کشور آلمان رسید.



منبع:

1403/06/15
09:43:42
5.0/5
201
تگهای خبر: خدمات , دانش , فناوری , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات