معاون سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی:

حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی بستری برای ظهور استعدادهای دانشجویان است

حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی بستری برای ظهور استعدادهای دانشجویان است ما دیجیتال: به گزارش ما دیجیتال، آذربایجان شرقی معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی اظهار داشت: حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی با برخورداری از مراکز مختلف فرهنگی و رسانه ای و ظرفیت سازمان دانشجویان، بستر مناسبی برای دانشجویان دانشگاه های استان است که با همکاری با این بخش ها بتوانند ضمن کسب مهارت های لازم و آشنایی با فضاها و رویدادهای فرهنگی و اجتماعی، آمادگی کافی را برای ورود به بازار کسب و کار کسب کنند.


خسرو کنعانی امروز (۱۷ مرداد ماه) بمناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی، در گفتگو با خبرنگاران، افزود: دوره تحصیلی کارشناسی بهترین فرصت برای دانشجویان رشته های مختلف است که بتوانند از ظرفیتهای دانشگاه و ظرفیت عظیم حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی استفاده نمایند و برای آینده تحصیلی و شغلی خود برنامه ریزی لازم را داشته باشند.
وی با بیان اینکه حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی، فعالیتهای فرهنگی خویش را در شش بخش مهم متمرکز و برنامه ریزی نموده است، اظهار داشت: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) شعبه آذربایجان شرقی، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) شعبه تبریز، دفتر نیازسنجی و مطالعات فرهنگی و اجتماعی و سازمان دانشجویان شعبه آذربایجان شرقی و سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی شعبه آذربایجان شرقی از مراکز مهم حوزه معاونت فرهنگی است.
وی افزود: این مراکز با بدنه کاملا دانشجویی و با مشارکت دانشجویان دانشگاه های استان به طراحی و اجرای برنامه های فرهنگی در حوزه های مختلف همچون مناظره های دانشجویی دانشگاه های استان، مسابقات سه دقیقه ای دانشجویان دانشگاه های استان، نشست های تخصصی در حوزه مسائل فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی، اجرای طرح های نیازسنجی و پرسشگری در موضوعات مختلف همچون انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و ارزیابی برنامه های فرهنگی دانشگاه های استان و انتشار کتب اساتید دانشگاه های استان و... می پردازد.
کنعانی با بیان اینکه حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی از ایده های فرهنگی و کارهای تحقیقاتی دانشجویان حمایت می کند، اظهار داشت: سازمان جهاد دانشگاهی استان به دنبال ایجاد دفاتر جهاد دانشگاهی در دانشگاه های بزرگ استان است و از سال قبل توانسته این دفاتر را با نگاههای آموزشی و فرهنگی در دانشگاه های هنر اسلامی تبریز و دانشگاه صنعتی سهند راه اندازی کند که هدف عمده ما از طریق اندازی این دفاتر در دانشگاه ها جلب مشارکت همکاران در قسمت های آموزشی و بخش های مختلف فرهنگی در جهاد دانشگاهی است که در دو سال قبل با افزایش مشارکت دانشجویان در برنامه های فرهنگی تا حدودی به این هدف دست یافته ایم.
کنعانی در قسمت دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به این که معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در استان علاوه بر مدیریت برنامه های فرهنگی با رویکرد دانشگاهی و علمی با همکاری دانشجویان به دنبال نقش آفرینی در حوزه فرهنگی و بویژه فرهنگ عمومی استان است، اضافه کرد: از دو سال قبل معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان ضمن عضویت فعال در شورای فرهنگ عمومی استان بعنوان مسئول کمیته افکارسنجی و رصد شاخصهای فرهنگی شورای فرهنگ عمومی استان انتخاب شده و در این زمان بعنوان یکی از کمیته های فعال شورا فعالیت نموده و در همه مسائل فرهنگی استان و مبحث های مطرح شده در شورای فرهنگی عمومی نقش فعال و موثری داشته است.
وی بیان نمود: در کنار این فعالیتهای معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی ضمن عضویت فعال در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بعنوان مسئول و دبیر کمیته فضای مجازی و شبکه های اجتماعی این شورا فعالیت نموده است و فعالیت قابل قبولی در این عرصه دارد. همینطور در کمیته های زنان و خانواده استانداری و کمیته جوانان استان، شورای اوقات فراغت استان، شورای فرهنگی دانشگاه تبریز و دانشگاه سهند هم عضویت فعال دارد.
او ضمن اشاره به فعالیتهای سازمان دانشجویان آذربایجان شرقی، اظهار نمود: دوازدهمین دوره مناظرات دانشجویی دانشگاه های استان برای نخستین بار با بیشتر از ۲۰ تیم از دانشگاه های استان برگزار شد و دو تیم به مسابقات کشوری اعزام شدند. همینطور کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان در یک سال قبل مبادرت به اکران فیلمهای سینمایی روز دنیا و ایران در محل سینمای دانشگاه تبریز کرد که نسبت به سالهای گذشته، رشد و فعالیت قابل ملاحظه ای در این عرصه داشته است و در قسمت های مختلف سازمان دانشجویان در یک سال قبل بیشتر از بیش از ۷۰ عنوان رویداد فرهنگی در موضوعات مختلف طراحی و اجرا شده است.
معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان با اشاره به اینکه از سال قبل با همکاری سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی مبادرت به راه اندازی شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی در استان کرده ایم، اظهار داشت: پس از راه اندازی این شعبه در جهاد دانشگاهی استان چهار عنوان کتاب در این شعبه منتشر نموده ایم که مهم ترین مزیت انتشارات جهاد دانشگاهی نسبت به سایر انتشارات، سرعت عمل در گرفتن مجوز نشر و هزینه های بسیار پایین است که اساتید و دانشجویان می توانند از این بستر برای چاپ و انتشار آثار تالیفی و ترجمه خود استفاده نمایند.
وی با دعوت از دانشجویان برای همکاری در قسمت های مختلف فرهنگی جهاد دانشگاهی، افزود: جهاد دانشگاهی تلاش دارد با حضور در دانشگاه ها شرایط و زمینه را برای همکاری و مشارکت دانشجویان در برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی فراهم آورد و امیدواریم دانشگاه های استان هم از این فرصت و ظرفیت جهاد دانشگاهی در اجرا و طراحی برنامه های فرهنگی خود استفاده و این ظرفیت و بسترعظیم فرهنگی و اجتماعی را به دانشجویان خود معرفی کنند.



1403/05/19
11:44:18
5.0/5
227
تگهای خبر: آموزش , دانش , شبكه های اجتماعی , فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات