دفتر استانداردسازی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی شروع بکار کرد

دفتر استانداردسازی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی شروع بکار کرد ما دیجیتال: مرکزی دفتر استانداردسازی با حضور مدیرکل استاندارد استان مرکزی در جهاد دانشگاهی استان راه اندازی شد و شروع به کار کرد.



سیدسعید میرنظامی، مدیرکل استاندارد استان مرکزی در آئین افتتاح این دفتر اظهار داشت: سازمان ملی استاندارد در دولت سیزدهم ارتباط بسیار نزدیکی با جهاددانشگاهی برقرار کرد.

وی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی مجموعه ای است که در راه منافع و نیازهای کشور حرکت می کند و ریاست سازمان برمبنای شناختی که از این نهاد دارد سفارش کرده است که از ظرفیت جهاد دانشگاهی در استانها استفاده گردد.

وی با اعلان اینکه امیدواریم ارتباط مطلوب استاندارد و جهاد دانشگاهی در دولت چهاردهم نیز همچنان با قوت ادامه داشته باشد، اظهار داشت: سازمان ملی استاندارد تکالیف بسیار زیادی در چهار حوزه ماموریتی که به او واگذار شده دارد و در بخش های مختلفی فعالیت می کند.

وی اظهار داشت: باوجود دایره گسترده ای از وظایف که برعهده استاندارد گذاشته شده، این سازمان نمی تواند به تناسب افزایش وظایف، نیروی انسانی اضافه کند در نتیجه باید از ظرفیت دیگر نهادهای فعال در کشور که دارای توان علمی هستند بهره برده و بهترین ها را در این جهت انتخاب نماید.

وی با اعلان اینکه دلیل همکاری سازمان ملی استاندارد با جهاد دانشگاهی، وجود توان و ظرفیت لازم در این نهاد است، اضافه کرد: بهتر است حوزه استانداردسازی که زیربنای استاندارد کردن است و تدوین، آموزش و ترویج استانداردها را شامل می شود، به مجموعه های علمی همچون جهاد دانشگاهی واگذار شود. به همین دلیل دفتر استانداردسازی در جهاد دانشگاهی راه اندازی شد و امید است این مجموعه به شکل موثری در عرصه برگزاری دوره های آموزشی در رابطه با استاندارد اقدام نماید.

وی بر لزوم توجه به تاثیرگذاری دوره های آموزشی به عنوان یک شرط اصلی در برگزاری هر دوره آموزشی اصرار کرد و اضافه کرد: مدیر کنترل کیفی هر واحد تولیدی می تواند استقرار نظام کیفیت را در آن واحد تضمین کند. شناسنامه آموزشی این مدیران عموما بسیار پربار است اما متاسفانه گاهی تسلط لازم را بر استانداردها ندارند که نشان میدهد دوره های آموزشی برگزار شده کارآیی و اثربخشی لازم را نداشته اند.

وی با اعلان اینکه چند هزار استاندارد از شروع تاسیس سازمان ملی استاندارد تا حالا تدوین شده است که اعمال آنها نیاز به آموزش دارد، اظهار داشت: با اهمیت ترین جامعه هدف ما در بحث آموزش ها مسئولان کنترل کیفی هستند چونکه باید تسلط کامل به استانداردها داشته باشند و امیدواریم جهاد دانشگاهی در این زمینه به ما کمک نماید.

وی اشاره کرد: بحث واگذاری تدوین استانداردها نیز از ابتدا در این سازمان مطرح بوده و در این مورد اقدام شده است که امیدواریم جهاد دانشگاهی در این زمینه نیز موثر باشد.

محسن مرادی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در این آئین اظهار داشت: لابراتوار معتمد محیط زیست جهاد دانشگاهی بصورت جدی در این مجموعه دیده شده است. این لابراتوار در بخش های آب، خاک و هوا فعالیت می کند و مورد اعتماد خیلی از سازمان هاست و تعاملات بسیار خوبی در حال انجام می باشد.

وی اضافه کرد: یکی از مواردی که از سال قبل پیگیری و با تاکید بر ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در عرصه آموزش به آن ورود شد، ورود به آموزش های حوزه آزمایشگاهی بود و با توجه به این که آموزش، محور توسعه است، در این حوزه به سمت کیفی سازی و اشتغال محوری و مهارت محوری حرکت می نماییم. آموزش زمانی مفید واقع می شود که تبدیل به یادگیری شود و این یادگیری به تغییر رفتار منجر شود.

وی اظهار داشت: امید است راه اندازی دفتر استانداردسازی به حوزه محیط زیست کمک نماید و این دفتر به عنوان یکی از دپارتمان های تخصصی جهاد دانشگاهی فعالیت کند تا هم به صنایع کمک گردد و هم نقش پررنگی را در این حوزه در استان ایفا نماییم.







منبع:

1403/03/31
13:40:51
5.0/5
212
تگهای خبر: آموزش , دانش , كیفیت , هارد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات