اولین موشک چاپ سه بعدی جهان پرتاب شد اما به مدار نرسید

اولین موشک چاپ سه بعدی جهان پرتاب شد اما به مدار نرسید ما دیجیتال: ما دیجیتال: اولین موشک چاپ سه بعدی جهان در سومین تلاش پرتاب شد، اما نتوانست به مدار زمین برسد.


به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، اولین موشک چاپ سه بعدی جهان نتوانست طی اولین پرتاب خود در اواخر روز ۲۲ مارس به همه اهداف مشخص شده برسد اما به برخی نقاط عطف مهم دست یافت.
موشک «تران۱»(Terran 1) متعلق به شرکت هوافضای آمریکایی «رلتیولی اسپیس»(Relativity Space)، روز ۲۲ مارس در ساعت ۸: ۲۵ شب به وقت منطقه زمانی شرقی، از مجتمع پرتاب ۱۶ در «پایگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال»(CCSFS) فلوریدا بلند شد و یک پرواز آزمایشی به نام «موفق باش، خوش بگذران»(GLHF) را شروع کرد.
تران۱ در ابتدا عملکرد خوبی داشت. به عنوان مثال، از قسمتی از پرواز موسوم به «Max-Q» که طی آن بارهای ساختاری در یک موشک به بالاترین میزان خود می رسند، جان سالم به در برد و مراحل اول و دوم آن با موفقیت از هم جدا شدند اما حدود سه دقیقه بعد از پرواز، مشکلی پیش آمد و موشک نتوانست به مدار برسد.
«اروا تیزانی کلی»(Arwa Tizani Kelly)، از شرکت رلتیولی اسپیس در جریان پخش اینترنتی این پرتاب اظهار داشت: هیچکس تا حالا برای پرتاب یک موشک چاپ سه بعدی به مدار زمین تلاش نکرده است. بااینکه ما امروز کاملا به هدف خود نرسیدیم اما داده های کافی را جمع آوری کردیم تا نشان دهیم که پرواز موشک های چاپ سه بعدی، قابل اطمینان است.
در حقیقت، رلتیولی اسپیس احتمالاً هم اکنون جشن گرفته است برای اینکه موشک ها به ندرت در اولین پرواز خود عملکرد عالی دارند. برای مثال، موشک جدید ژاپن موسوم به «H3» در اولین پرواز خود در اوایل ماه جاری شکست خورد. «تیم الیس»(Tim Ellis)، یکی از بنیان گذاران رلتیولی اسپیس قبل از پرتاب اظهار داشت که عبور از Max-Q، یک نقطه عطف کلیدی برای ماموریت GLHF بشمار می رود.
الیس در یک توئیت که در هفتم مارس منتشر کرد، نوشت: این امر، قابلیت استفاده از فناوری ساخت را برای تولید محصولاتی که پرواز می کنند، ثابت می کند. ما پیش تر این کار را بطور مؤثر در آزمایش زمینی انجام داده ایم. ما طی هر دو مرحله در یک محیط پروازی شبیه سازی شده در بدترین حالت، به خوبی با حداکثر تنش روبه رو شده ایم و بیش از ۱۲ هزار ثانیه روشن شدن موتور را در ده ها پروژه آزمایش کرده ایم. بنابراین، من باور دارم که ما پیش تر این کار را انجام داده ایم.
مرحله دوم موشک تران۱ بعد از جداسازی طی پرتاب آزمایشی زنده

1402/01/03
17:59:36
5.0/5
407
تگهای خبر: اینترنت , پروژه , سه بعدی , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
madigital.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ما دیجیتال محفوظ است

ما دیجیتال

اخبار دیجیتال و فناوری اطلاعات