حاكمیت سایبری در خارج از كشور-۷۳
هند آژانس سایبری دفاعی تاسیس کرد
وزارت دفاع هند از تأسیس آژانس سایبری دفاعی آگاهی داد و اظهار داشت: تدوین استراتژی ملی امنیت سایبری این کشور در مراحل پایانی خود است.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از مدیانما، هند دو سال پیش از برنامه های خود جهت راه اندازی آژانس مذکور آگاهی داده بود و حالا از تأسیس قطعی آن خبر می دهد.
یکی از علل اصلی راه اندازی آژانس مذکور افزایش حملات سایبری به ویژه در دوره شیوع ویروس کرونا اعلام شده است. طبق گزارش گروه واکنش اضطراری کامپیوتری هند موسوم به سرت – این در نیمه اول سال ۲۰۲۱ تعداد ۶۰۷۲۲۰ رویداد امنیت سایبری گزارش شده و این حملات روز به روز بیشتر و پیچیده تر می شوند.
همچنین تعداد این حملات ضد زیرساخت های حیاتی کشورها روز به روز افزایش می یابد و عدم جلوگیری از آن می تواند امنیت ملی کشورها را به خطر بیندازد. هدف آژانس مورد اشاره مقابله با تهدیدات بیش از پیش سایبری کشورهایی مانند چین و پاکستان اعلام شده است.
آژانس مذکور بیش از هزار نفر کارمند دارد که در نیروهای سه گانه دریایی، هوایی و زمینی هند خدمت می کنند و گزارش های آن نیز به رییس آژانس و رییس ستاد مشترک ارتش هند ارائه می شود. آنان همین طور با مشاور ملی امنیت سایبری هند همکاری می کنند. دریاسالار موهیت گوپتا بعنوان نخستین رییس آژانس سایبری دفاعی هند منصوب شده است. تمرکز این آژانس بر روی موضوعات سایبری در رابطه با ارتش و نه موضوعات غیرنظامی است.
وزارت دفاع هند همین طور از تدوین استراتژی ملی امنیت سایبری این کشور آگاهی داده و افزوده که تصویب آن در مراحل پایانی است. این استراتژی موضوعات و حوزه هایی همچون زمامداری و داده ها بعنوان منابعی ملی، ایجاد قابلیت های بومی، بازرسی و رسیدگی سایبری، پهپادها، تمرکززدایی از مسئولیت های امنیت سایبری، بیمه سایبری، اینترنت اشیا، باج افزارها و غیره را در بر می گیرد.
در حال حاضر هند به سیاست ملی امنیت سایبری مصوب سال ۲۰۱۳ پایبند است، اما این سیاست باتوجه به تحولات گسترده دنیای سایبر قدیمی و ناکارآمد شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب