ضرر ۱۰۰ میلیون دلاری آمریكایی ها از كلاهبرداری های كرونایی
خسارت آمریكا از كلاهبرداریهای مربوط به ویروس كرونا و دزدی هویت از زمان شیوع این اپیدمی در مارس، به حدود 100 میلیون دلار رسیده و شكایتهای مربوط به كلاهبرداریهای كووید 19 حدودا دو برابر شده است.
به گزارش ما دیجیتال به نقل از ایسنا، گزارش یک گروه مدافع حقوق مصرف کننده که بر اساس آمار دولتی بود، رشد سریع صنعت مجرمانه را نشان داده که به روشهای مختلف از تماس های تلفنی پیشنهاد دروغین پول کمکی تا کلاهبرداری خرید و داروهای تقلبی به کلاهبرداری از شهروندانی پرداخته اند که از شیوع ویروس کرونا و رکود اقتصادی به وحشت افتاده اند.
ایالتهای کالیفرنیا، فلوریدا، نیویورک، تگزاس و پنسیلوانیا که پرجمعیت ایالتها در بین ۵۰ ایالت آمریکا هستند در پنج رتبه نخست بیشترین موارد کلاهبرداریهای مربوط به ویروس کرونا قرار گرفتند.
این پنج ایالت به اتفاق حدود یک سوم از بیش از ۱۵۰ هزار مورد کلاهبرداری مربوط به کووید ۱۹ که از اواسط مارس تابحال به کمیسیون تجارت فدرال گزارش شده است را می سازند.
طبق گزارش این کمیسیون، کلاهبرداریهای مذکور مجموعا ۹۷.۵ میلیون دلار به قربانیان زیان وارد کرده اند.
حتی ایالتهای نسبتا کوچک آمریکا هم در ماههای اخیر شاهد افزایش موارد کلاهبرداری مربوط به بیماری کووید ۱۹ بوده اند.
بر اساس گزارش رویترز، این گزارش توسط گروه غیرانتقاعی سوشیال کت فیش انتشار یافته که به مصرف کنندگان برای اجتناب از افتادن به دام کلاهبرداریهای اینترنتی کمک می نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب